You are here: Home Секрети краси - Косметологія Консультація довжиною в рік: Одкровення пацієнтки, що зважилася на ..

wmdress.ru

жіночий одяг

Консультація довжиною в рік: Одкровення пацієнтки, що зважилася на ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Про ткровенія пацієнтки, що зважилася на ендоскопічний фейсліфтінг: «До кого, як не до Мамедова ... »

Ліфтинг - те ж заміжжя

Я вирішила зробити пластику обличчя. Про підтяжці рано чи пізно замислюється кожна жінка. Не кожна, правда, на неї вирішується. Але якщо приймає рішення, то підходить до вибору хірурга, методики та клініки дуже ретельно.

Обличчя в нас одне, ліфтинг в житті хочеться зробити один раз і так, щоб ні секунди не пошкодувати про скоєне, - це як з заміжжям! Відповідно, і хірург повинен бути - один єдиний. Найкращий!

Необхідно грунтовно підготуватися, про все дізнатися, зважити ЗА і ПРОТИ, і якщо вже вирушати на операційний стіл, то будучи на 200% упевненою в потрібному результаті.

Спочатку я просто звертала увагу на сторінки про пластичної хірургії в жіночих журналах, потім - на тематичні програми по ТБ ... На жаль, - швидко стало ясно, що все це має мало відношення до реальних операціях. І тоді я пішла в Інтернет. Я хотіла поговорити з такими ж пацієнтками, який сама збиралася стати. І я їх знайшла.

Пристрасті за ендоскоп

Консультація довжиною в рік

У підсумку, спочатку я зрозуміла, що хочу зробити саме ендоскопічну підтяжку. І ніяку іншу. Поясню, чому.

По-перше, вона - найбільш глибинний з усіх існуючих ліфтинг. При кругової підтяжки тягнеться тільки шкіра, при горезвісної SMAS - ще трохи м'язи. І все.

Причому під час операції хірург шкіри відшаровується всього нічого, не добираючись навіть до носогубних складок. Так що в кращому разі на виході ми маємо розтягнуте «в корж» особа, позбавлена обсягу.

Та й то - «молодості» вистачить років на п'ять, поки операцію не доведеться повторювати. Зрозуміло, за умови, що вам пощастило, і перероблення з-за невдалого результату не сталося набагато раніше. І це не мої вигадки - це аналіз сумних історій з форумів з пластичної хірургії.

Якісне відміну ендоскопічного ліфтингу в тому, що він піднімає всі м'язи, судини, нерви і надійно фіксує їх у новому положенні. Таку операцію робиш один раз у житті, а потім цієї самої життям тільки насолоджуєшся. Якщо, звичайно, все пройде добре.

Мамедов Ельчин Веліевіч. Пластичний хірург, доктор медичних наук. Є провідним в Росії пластичним хірургом, що проводить комплексні ендоскопічні фейсліфтінг, де впроваджує ряд авторських методик.

Спеціаліст з мікрохірургії, черепно-щелепно-лицевої хірургії та ендоскопічної пластичної хірургії. Дійсний член російського Товариства пластичних, реконструктивних і естетичних хірургів (ОПРЕХ), член європейської Асоціації черепно-щелепно-лицьових хірургів.

Автор трьох патентів на винаходи і понад сорок наукових публікацій в галузі пластичної, реконструктивної мікрохірургії та краніофаціальних хірургії . Оперує на базі Центральної клінічної лікарні Управління справами Президента РФ.

Ще один важливий момент: під час простих підтяжок шкіра і тканини переміщуються в бік, і тільки ендоскопічний ліфтінг дозволяє пересунути структури строго вгору.

Наприклад, мої опущені щоки і закладають на перспективу «брилькі» вимагають, щоб кут вилиці підтягли саме вгору, а не горизонтально або якось навскіс. Обриси молодого обличчя легко вписати в форму серця, але з роками тканини «повзуть» вниз, і серце стає карткової мастю пік.

Так от, під час операції в ідеалі потрібно знову поміняти піки на хробаки. І досягається це саме за рахунок вертикальних, а ніяк не горизонтальних перетасовок структур особи.

По-друге, ендоскопія особи - це сама малотравматичні і непомітна операція. Розрізи на шкірі - всього кілька міліметрів, а основна частина робіт взагалі проводиться з доступів, зроблених в порожнині рота. Крім того, сама шкіра не висікаються зовсім. Вона веде в область потилиці, а потім розправляється.

Під час операції не втрачається ні грама своїх тканин, відповідно, шкіра не стоншується, в порівнянні з тими випадками, коли її просто відрізають і натягують, як канву на п'яльці .

По-третє, я вже робила блефаропластика, так що омолоджувати мені повіки, позбавляючись там від «зайвого», було б безглуздо, неправильно, та й просто неможливо - мені там уже все відрізали і видалили чотири роки тому.

Тому щоб покращити вигляд століття, мені потрібно було злегка підтягти лоб, а також підняти скроневу область та вилиці, додавши в западаючі області об'єму. Все це дозволяють зробити тільки ендоскопічні та нестандартні сучасні технології.

Нарешті, мені банально сподобалися результати ендоскопічних ліфтинг. Вони не йдуть ні в яке порівняння з круговими підтяжками, коли особи виглядають однаково і «плоско» - у всіх сенсах цього слова.

Мемуари бійця за красу < / em>

Я завела зошит, куди методично записувала імена пластичних хірургів, виконують ендоскопічні операції і «зачепити» особисто мене своїми роботами, а також відгуками про них пацієнток.

На обкладинку зошита я наклеїла ідеальне обличчя «дівчата з глянцю», що рекламує якийсь антивікові крем. Це було символічно й іронічно одночасно.

Але на дівчині, виявилося, дуже зручно креслити вектори підтяжки, коли ти разом з хірургом на консультації вирішуєш, як же омолоджувати себе кохану.

У моєму списку опинилося близько 20 прізвищ відомих і не дуже пластичних хірургів-ендоскопістів.

Методика початку «гриміти» в Росії років 10 тому, коли хірург Мамедов вперше доповів про неї в Ярославлі разом з американським доктором Рамірес. Перші роки Ельчин Мамедов був монополістом у цій галузі ... Поки що ... з ендоскопії не почали вправлятися всі, кому не лінь.

А не лінь багатьом - операція щось вельми успішна, а тому винятково популярна. Так що, коли я рік тому почала вибирати хірурга, методику вже тисячу разів скопіювали, і розібратися, хто дійсно «пан», а хто «пропав», було не так-то просто.

Тим більше, що сам пан Мамедов все-таки наполягає: те, що робить він, ще вміє лише одна людина в світі - сам Рамірес, автор методики. Ніхто і не проти. До того ж результати фейсліфтингом «по Мамедова» вражають як ніякі інші. Втім, довіряй, але перевіряй. Я почала ходити на консультації. З зошитом.

Якщо не «екает»?

При вигляді моїх «лекцій» багато хірурги входили в ступор. Одні тактовно намагалися пояснити, що мені нема чого знати всі тонкощі хірургічного ремесла.

Інші відповідали на прискіпливі запитання поверхнево або, навпаки, настільки складно, що я ще більше заплутують і в якийсь момент розуміла - від в'їдливий пацієнтки просто хочуть спекатися. Були й такі ескулапи, які буквально відмовлялися «працювати» з занадто розумною клієнткою.

А бути покірливої лялькою на операційному столі я не збиралася. Я збиралася на складну операцію і хотіла знати досконало, що буде зі мною відбуватися. А головне - до чого це призведе.

Буває, що жінка абсолютно довіряє лікареві, і їй зовсім не важливо, як він її оперувати. Це не про мене, але й я хочу вірити своєму лікареві. Тому коли не «йокало», нехай хірург дуже компетентно проводив консультацію, я йшла з твердим переконанням - «це не він».

Від і до

сходила я й до Мамедова. Він, до речі, виявився першим, хто проявив неабиякий інтерес до моєї «медичної зошиті» і вказав на ті мої записи, які не мають відношення до дійсності, а є вигадками великої жіночої аудиторії, що веде дискусії на форумах з пластичної хірургії.

консультацією я залишилася задоволена - доктор запропонував мені зробити рівно те, що я сама планувала: ендоскопічну підтяжку лоба і середньої третини обличчя, підйом скроневої області (темпоропластіка), ліфтинг нижньої третини обличчя і .... очі!

Виявилося, що їх можна омолодити без розрізів і висічення зайвої шкіри. Ефект досягається за рахунок переміщення тканин, моделювання кісткових структур і заповнення носослізного борозен.

Роз'яснення хірурга виявилися настільки дохідливими, що всі етапи майбутньої операції мені були зрозумілі від і до.

Бонусом пан Мамедов пообіцяв мені підняти куточки губ і ці самі губи злегка збільшити. А щоках надати трохи «дитячого» обсягу, який виключно молодить. Ах так, я забула, - мені 44 роки. І я б хотіла виглядати не просто молодо, а ще й привабливо.

Як розумієте, немаленький список маніпуляцій. Але я до нього була абсолютно готова, тому що результати, яких добивається Мамедов, докорінно відрізняються від усього, що я бачила. Ці зміни здатні зменшити до 20-25 років, роблячи пацієнтку красивою.

Повернення

Проте на той момент, я відмовилася від операції - мої фінанси запротестували. Мамедов - дорогий хірург. Знає, що кращий, а тому - дорогий. Логічно і цілком виправдано. Багато хірургів сьогодні роблять так звані ендоскопічні підтяжки, але в нього вони, на мій погляд, найбільш справжні.

Під час консультацій я спілкувалася в тому числі з хірургами, які відкрито говорили, що методики операцій «підглядали» у Мамедова. А у кого було ще «підглядати», якщо він першим почав робити такі операції, а потім ще і удосконалив їх?. .

Але в медичному світі всі колеги і немає конкурентів, а тому одного разу завезена методика в момент стає надбанням спільноти. Це нормально, і це потрібно розуміти. Втім, як і те, що, будучи законодавцем, Мамедов, поки багато вчаться, йде ще далі.

Тому, за великим рахунком, за якісної ендоскопічної підтяжкою, крім як до нього, йти більше немає до кого. І я повернулася до нього. Через рік. Операція відбудеться через місяць.

Далі буде ...

На правах реклами

Останнє оновлення ( Неділя, 09 травня 2010, 16:18 )