Д < / strong> умаете, зірки проводять годинник перед дзеркалом, щоб добитися ідеальної зовнішності? Аж ніяк! Деяким знаменитостям вдається привести себе в порядок всього за кілька хвилин. Яскравий приклад - Сандра Баллок. В одному зі своїх інтерв'ю відома актриса Сандра Баллок em> strong> розкрила секрет своєї краси. Виявляється, зірку потрібно дуже мало часу, щоб укласти волосся і нанести макіяж. P> «Щодня я витрачаю на свою зовнішність 8 хвилин. Я вмиваюся, ставлю кондиціонер і, якщо необхідно, який-небудь крем ». Em> strong> За цей час Баллок встигає і укласти волосся, якщо вони не надто неслухняні. P> Також Сандра розповіла, що завжди користується м'яких фланелевій мочалкою для обличчя. Em> strong> p> Що стосується макіяжу, то для Баллок він не так важливий. Вона вважає, що не варто зловживати косметикою, а треба лише вигідно підкреслити достоїнства своєї зовнішності. Улюблене косметичний засіб Сандри - туш для вій. P> Але от для збереження стрункості 44-річна Баллок не шкодує часу. P> «Я практикую пілатес, кікбоксінг, силові вправи на вагу, а коли я вдома, я люблю займатися на велотренажері. Я щаслива, коли у мене виходить займатися кожен день ». Em> strong> p>