You are here: Home Секрети краси - Секрети краси зірочок Секрет Сандри Баллок: краса за 8 хвилин: Думаєте, зірки проводять годинник ..

wmdress.ru

жіночий одяг

Секрет Сандри Баллок: краса за 8 хвилин: Думаєте, зірки проводять годинник ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Секрет Сандри Баллок: краса за 8 хвилин Д < / strong> умаете, зірки проводять годинник перед дзеркалом, щоб добитися ідеальної зовнішності? Аж ніяк! Деяким знаменитостям вдається привести себе в порядок всього за кілька хвилин. Яскравий приклад - Сандра Баллок.

В одному зі своїх інтерв'ю відома актриса Сандра Баллок розкрила секрет своєї краси. Виявляється, зірку потрібно дуже мало часу, щоб укласти волосся і нанести макіяж.

«Щодня я витрачаю на свою зовнішність 8 хвилин. Я вмиваюся, ставлю кондиціонер і, якщо необхідно, який-небудь крем ». За цей час Баллок встигає і укласти волосся, якщо вони не надто неслухняні.

Також Сандра розповіла, що завжди користується м'яких фланелевій мочалкою для обличчя.

Що стосується макіяжу, то для Баллок він не так важливий. Вона вважає, що не варто зловживати косметикою, а треба лише вигідно підкреслити достоїнства своєї зовнішності. Улюблене косметичний засіб Сандри - туш для вій.

Але от для збереження стрункості 44-річна Баллок не шкодує часу.

«Я практикую пілатес, кікбоксінг, силові вправи на вагу, а коли я вдома, я люблю займатися на велотренажері. Я щаслива, коли у мене виходить займатися кожен день ».

Останнє оновлення ( Неділя, 09 травня 2010, 16:43 )