Г strong> оллівудская актриса Шерон Стоун зізналася, що з роками їй дедалі менше подобається відображення в дзеркалі. Хоча актриса впевнена, що для своїх років виглядає відмінно. У чому ж її секрет? 51-річна актриса розкрила свої секрети краси і прекрасної зовнішності. Шерон Стоун прагне виглядати якомога природніше. Мінімум косметики, ніколи не користуватися масками для обличчя і як можна рідше відвідувати перукаря. P>
Найважливіше для жінки, на думку Стоун, «виглядати привітно, граціозно і мило, а цього ніяк не можна досягти за допомогою косметики ». strong> em> p> Зірка« Основного інстинкту »вважає гідністю своєї зовнішності« сильний ніс ». «У нашій сім'ї у всіх були чудові носи, у всіх різні, але обов'язково помітні», - розповіла Шерон Стоун em> strong>. P> Але незалежно від того, наскільки щільний графік у неї, Шерон регулярно відвідує сеанси масажу, часто медитує і підлягає приймає ванну. «Ванна кімната для мене - це святе місце. Прийняття ванн - справжня медитація. Я люблю приймати ванни із солями Мертвого моря », - розповіла актриса. P> Шерон Стоун ніколи не дбала про свою фігурі em> strong>. Вона зізналася, що жодного разу не сиділа на дієтах і може дозволити собі їсти все, що вона захоче. «Швидше, мою дієту можна назвати висококалорійної, крім того, я обожнюю шоколад, особливо темний», - говорить зірка. P>