You are here: Home Секрети краси - Секрети краси зірочок Секрет краси Кетрін Зети-Джонс: домашня косметика: Як голлівудським зіркам ..

wmdress.ru

жіночий одяг

Секрет краси Кетрін Зети-Джонс: домашня косметика: Як голлівудським зіркам ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Як голлівудським зіркам вдається зберігати молодість і красу на довгі роки? Багато знаменитостей тримають свої секрети привабливості в таємниці, але Кетрін Зета-Джонс не стала їх приховувати.

Як виявилося, секрет краси Кетрін Зети-Джонс дуже простий - вона часто користується косметикою, приготовленої в домашніх умовах.

39-річна актриса розповіла, що такі звичні засоби догляду за тілом, як шампунь чи зубна паста, вона заміняє домашньої косметикою: «Я використовую суміш меду і солі замість скрабу і для зволоження шкіри тіла. Потім потрібно просто все змити водою, і ваша шкіра буде виглядати чудово ».

« Також я люблю після прийому їжі, щоб очистити зуби. Після цього вони завжди виглядають блискучими », - пояснює Кетрін.

Але якщо немає під рукою яблук, їх можна замінити полуницею:« Сік або м'якоть полуниці містить яблучну кислоту, яка є гарним в'яжучим і відбілюючим засобом ».

У 2005 році актриса була названа володаркою найкрасивіших волосся серед знаменитостей. Кетрін розкрила секрет і своїх шикарних пасм - вона миє волосся пивом і медом: «Іноді я пахну як пивна бочка, але це дуже корисно для волосся».
Останнє оновлення ( Неділя, 09 травня 2010, 16:43 )