You are here: Home Секрети краси - Волосся Як зберегти здоров'я витких волосся в холодну погоду: У суху погоду, особливо ..

wmdress.ru

жіночий одяг

Як зберегти здоров'я витких волосся в холодну погоду: У суху погоду, особливо ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Як зберегти здоров У суху погоду, особливо коли холодно, для збереження здоров'я і краси волосся потрібно вживати особливих заходів. Головне - волосся повинні бути добре зволожені.

Споживання великої кількості води допомагає підтримати водний баланс зсередини, але крім цього, волосся потребує додаткового зволоження, незалежно від погоди. Зволоження - одна з важливих умов здоров'я волосся!

Якщо у вас чутлива шкіра, вам слід уникати шампунів і кондиціонерів, що містять велику кількість барвних і ароматичних компонентів, які можуть лише погіршити стан волосся і шкіри голови. Усунути сухість шкіри голови допоможе хороший кондиціонер для волосся. По суті, кондиціонер - панацея від усіх лих, що підстерігають кучеряве волосся. Але обережно: якщо волосся не обполіскувати як слід, залишки кондиціонера можуть призвести до появи лупи. Сьогодні вибір кондиціонера практично необмежений. Оливкова олія - прекрасний натуральний кондиціонер, який можна знайти на кухні! Як зберегти здоров

Одна з особливостей витких волосся, зокрема, густих, в тому, що вони вимагають щоденного миття та регулярного догляду. Забезпечити такий догляд важко, якщо ви займаєтеся водними видами спорту, наприклад, плаванням, але намагайтеся приймати душ у шапочці - це дозволить шкірі голови зберегти хоча б трохи натуральних олій і відновити природний баланс. Поєднання сухого повітря на вулиці і сухого повітря в приміщенні робить природний кондиціонер, яким забезпечує нас власний організм, воістину безцінним.
Бережи своє волосся, тому що із-за однієї волосинки можуть бути великі неприємності, скажімо, якщо волосина впаде в суп. .

Ми знаємо, що тепло може висушити волосся. Перші приклади такого теплового впливу, які приходять на думку, - висушування волосся феном і випрямлення праскою. Тривалий гарячий душ (для багатьох один з найулюбленіших способів релаксації в особливо холодні вечори) може мати той же негативний ефект. Постарайтеся трохи знизити температуру, щоб тепло було не таким пекучим, і побачите, як це відіб'ється на стані волосся!

Можливо, зима - похмуре і холодне час, але від цього не повинні страждати ваші волосся! Доглядайте за ними, і ваші кучеряві волосся буде сяяти здоров'ям круглий рік, від січня до липня.
Останнє оновлення ( Неділя, 09 травня 2010, 16:23 )