You are here: Home Секрети краси - Обличчя Маски аристократок, випробувано на собі! : Пропоную вашій увазі маски ,..

wmdress.ru

жіночий одяг

Маски аристократок, випробувано на собі! : Пропоную вашій увазі маски ,..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Маски аристократок, випробувано на собі! Пропоную вашій увазі маски, які я випробувала особисто. У мене комбінована шкіра, тому, ідеальні вони для тих, у кого шкіра така ж або жирна.

Маска з червоної ікри.
1. Поживна. Чайну ложечку червоної ікри розім'яти і змішати з живильним кремом для відповідного типу шкіри. Живить, зволожує. Тримати на обличчі 15 хв., Змити теплою водою.
«Він так забавний, що заховати це мімічні виставу під гуму було б злочином», - говорив Чарльз Рассел, режисер «Маски». Грим накладався тому прямо на обличчя Джима Керрі. Диявольська міміка укупі з отруйно-зеленим кольором обличчя - це було щось особливе. Видовище тільки для людей з міцними нервами. .
2. Зволожуюча для ніжної шкіри: 1 чайн.ложка ікри і крапельки оливкової олії. Перемішайте, щоб роздавити оболонку ікринок, і залиште на обличчі на 20 хвилин.

Результат: для жирної шкіри краще всього ложечку ікри змішати з йогуртом або кефіром. Результат - зволожена, ніжна шкіра. На шкіру в чистому вигляді ікру небажано наносити, тільки з емульсією. Вмитися теплою водою.
Не захоплюйтеся маскарадами - можна втратити обличчя. .

Мені дуже подобається маска з какао. Головним діючим елементом шоколадних масок є какао-боби - найбагатші джерела біологічно активних речовин. Візьміть звичайне какао, розведіть молоком до пастоподібного стану, щоб зручно було накладати. Додайте трохи рослинного масла, будь-якого, 15-20 хвилин відпочиваєте. Маску зніміть ватяним диском, умийтеся теплою водою.

Результат: Шкіра стає дуже м'якою, допомагає при стягнутості й лущення.
Не так страшна маска риса, як її коріння в особі. .

Маска з шампанським.
Для жирної шкіри, що омолоджує: косметичну глину змішати з шампанським до густоти сметани.

< b> Результат: Особа дивно ніжне, пори закриті. Шкода, що таку маску часто зробити не виходить ... Маски аристократок, випробувано на собі!

Маска з вином.
освіження шкіри: щоранку протирати обличчя вином.
* У всякого посадової особи - своя посадова маска. Leonid S. Sukhorukov.

Результат: Ідеально для жирної шкіри, але, думаю. Підійде шкірі всіх типів. Особливо ефектно наносити за 10 хв. до вмивання кілька шарів. Хочу відзначити, що якщо додавати вино, особливо біле, в маски, наприклад, з глини, також буде дуже хороший ефект.

Для сухої шкіри: рекомендується вино змішати з медом і нанести на обличчя на 10 хв.
Найгірше, коли людина намагається начепити нову маску, не позбувшись від попередньої. .

Маска вечірня: її рекомендується робити, якщо Ви втомилися, а потрібно виглядати карколомно. Нанести на шкіру виноградний сік, потім вино, знову виноградний сік, вино. Процедура займе хвилин 10, але обличчя буде посвіжіло.

Маска з вершків.
По 1,5 чайн.ложкі лимонного соку і вершків + 5 крапель 5%-ної перекису водню . Перемішати і нанести на обличчя ватяним тампоном. Через 30-40 хв. зняти теплою водою.
Для одних маска - ширма, а для інших - прикраса. .

Результат: Це відбілююча маска, дуже підходить для жирної, нормальної шкіри.
Останнє оновлення ( Неділя, 09 травня 2010, 16:13 )