Окрема, спеціально обладнана гардеробна - заповітна мрія кожної модниці. Але для супермоделі Клаудії Шиффер звичайна гардеробна не підходить. У німецької красуні свої, досить жорсткі вимоги, та й дизайнерських нарядів у неї маса. Зрештою Клаудіа знайшла оригінальний і елегантний вихід з положення - переобладнала під гардеробну ангар для гелікоптерів. P>
Клаудіа спеціально переробила вертолітний ангар, прибудований на задвірках її шикарного особняка вартістю 7 мільйонів доларів, в гардеробну. За словами Шиффер, блискуча думка про переробку приміщення прийшла в голову його дружину Меттью Вону. P>
«Після чергової збирання Меттью запропонував позбавиться від деяких моїх речей, але я не змогла на це зважитися, - розповідає 38-річна супермодель в інтерв'ю. - Тоді він запропонував переробити під гардеробну ангар. Так що тепер майже всі мої вбрання там. Чесно кажучи, у мене відмінна колекція. Наприклад, у мене так багато туалетів від Chanel, так що один відсік схожий на французький бутік ». P>
p >
В ангарі-гардеробної встановлена система клімат-контролю, а саме приміщення розділене на відсіки, в яких зібрані моделі від того чи іншого дизайнера. Надалі Клаудіа планує передати своє модне спадщина чотирирічної дочки Климентини. P>
Модна колекція Клаудії, яку вона «копала» протягом 20 років своєї кар'єри, застрахована на мільйони доларів. Супермодель зберігає навіть свій найперший костюм від Chanel, в якому вона колись вийшла на подіум. Особливе місце в «гардеробної будиночку» відведено білому мереживній сукні від Valentino, в якому Шиффер виходила заміж за Вона. За словами знайомих моделі, ангар нагадує «печеру скарбів Аладдіна. У колекції зустрічаються просто приголомшливі вбрання. Частина з них Клаудіа купувала, але багато чого їй дарували ». P>