You are here: Home Новини та Події - Калейдоскоп подій Клаудія Шиффер переобладнала ангар під гардеробну: Окрема, спеціально обладнана гардеробна -..

wmdress.ru

жіночий одяг

Клаудія Шиффер переобладнала ангар під гардеробну: Окрема, спеціально обладнана гардеробна -..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Клаудія Шиффер переобладнала ангар під гардеробну Окрема, спеціально обладнана гардеробна - заповітна мрія кожної модниці. Але для супермоделі Клаудії Шиффер звичайна гардеробна не підходить. У німецької красуні свої, досить жорсткі вимоги, та й дизайнерських нарядів у неї маса. Зрештою Клаудіа знайшла оригінальний і елегантний вихід з положення - переобладнала під гардеробну ангар для гелікоптерів.

Клаудіа спеціально переробила вертолітний ангар, прибудований на задвірках її шикарного особняка вартістю 7 мільйонів доларів, в гардеробну. За словами Шиффер, блискуча думка про переробку приміщення прийшла в голову його дружину Меттью Вону.

«Після чергової збирання Меттью запропонував позбавиться від деяких моїх речей, але я не змогла на це зважитися, - розповідає 38-річна супермодель в інтерв'ю. - Тоді він запропонував переробити під гардеробну ангар. Так що тепер майже всі мої вбрання там. Чесно кажучи, у мене відмінна колекція. Наприклад, у мене так багато туалетів від Chanel, так що один відсік схожий на французький бутік ».

Клаудія Шиффер переобладнала ангар під гардеробну

В ангарі-гардеробної встановлена система клімат-контролю, а саме приміщення розділене на відсіки, в яких зібрані моделі від того чи іншого дизайнера. Надалі Клаудіа планує передати своє модне спадщина чотирирічної дочки Климентини.

Модна колекція Клаудії, яку вона «копала» протягом 20 років своєї кар'єри, застрахована на мільйони доларів. Супермодель зберігає навіть свій найперший костюм від Chanel, в якому вона колись вийшла на подіум. Особливе місце в «гардеробної будиночку» відведено білому мереживній сукні від Valentino, в якому Шиффер виходила заміж за Вона. За словами знайомих моделі, ангар нагадує «печеру скарбів Аладдіна. У колекції зустрічаються просто приголомшливі вбрання. Частина з них Клаудіа купувала, але багато чого їй дарували ».

Останнє оновлення ( Неділя, 09 травня 2010, 16:09 )