Голлівудська зірка Холлі Беррі вважає себе найщасливішою жінкою на світлі. Вона затребувана в кіно, її ім'я регулярно фігурує в списках «найсексуальніших» на лідерських позиціях. Нарешті, рік тому збулася її заповітна мрія - Холлі стала мамою. У понеділок актриса та її бойфренд Габріель Обрі відзначили річницю з дня появи малятка Нейл на світ. Як зізнається актриса, перші свої слова її дочка вимовила французькою. P>
Малятко Нейл Аріїла Обрі з малих років навчається кільком мовам. Зіркова матуся, яка називає її радістю всього свого життя, розмовляє з нею англійською, а тато, манекенник канадсько-французького походження, - на французькому. Як зізнається Холлі, перші слова маля вимовила все-таки на французькою мовою: «Вона не говорить dad (англ.« тато ») вона говорить тільки по-французьки - papa». P>
p>
Нещодавно Холлі Беррі очолила список найбільш сексуальних темношкірих жінок планети за версією американського телешоу One Access. Володарка премії «Оскар» випередила відому модель Тайра Бенкс, співачка Аліша Кіс і співачку Ріанну. P>
Виявляється, Габріель намірився навчити доньку, а заодно і Холлі своєму рідної мови. Ще не відомо, у кого - мами чи доньки - виходить краще. Але, схоже, все-таки Нейл виявляється більш здібною ученицею. «Дуже приємно, що малятко буде говорити французькою, - сказала сестра Обрі журналу People. - У неї вже трохи виходить». P>
Що ж стосується Холлі, то актриса впевнена, що з появою дочки стала сильнішою і мудрішими. «Зараз я відчуваю себе повноцінною особистістю, - говорить Беррі. - А моє акторська майстерність стає краще і сильніше. Заради доньки я стала все більше і більше прагнути до досконалості, щоб вона могла пишатися мною. І це дає свої плоди ». P>