You are here: Home Новини та Події - Калейдоскоп подій Мадонна не проти всиновити ще одну сироту з Малаві: Поп-співачка Мадонна активно зайнята ..

wmdress.ru

жіночий одяг

Мадонна не проти всиновити ще одну сироту з Малаві: Поп-співачка Мадонна активно зайнята ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Мадонна не проти всиновити ще одну сироту з Малаві Поп- співачка Мадонна активно зайнята не тільки кар'єрою і своїм особистим життям. Зірка роздумує над можливістю всиновити ще одного малюка з Малаві. На думку співачки, її приймального сина Девіду потрібна компанія.

«Багато людей, особливо мої друзі в Малаві, кажуть, що Девіду потрібен брат чи сестричка з країни, де він народився. Але я зроблю це лише тоді, коли заручившись підтримкою жителів Малаві і місцевих органів влади », - заявила співачка на відповідний запит малавійської газети Nation.

Нагадаємо, чотирирічного Девіда Банду Мадонна усиновила в 2006 році. Проте тоді вчинок зірки викликав різке засудження з боку юристів африканської країни, оскільки держава дозволила Мадонні стати матір'ю хлопчика в порушення закону, що забороняє іноземцям усиновляти малавійських сиріт. Також адвокати співачки зіткнулися з певними труднощами, викликаними наявністю у малюка живого батька. У підсумку всі необхідні документи вдалося оформити лише навесні 2008 року.

Після розлучення Мадонни з Гаєм Річі Девід залишився з прийомною матір'ю. Проте співачка запевняє, що розставання з чоловіком ніяк не вплине на дітей. «Я вірю в сімейні цінності, - говорить співачка. - Ми з Гаєм розуміємо, що у малюків повинна бути міцний зв'язок з кожним з батьків. І ми чудово розуміємо, яку відповідальність несемо ».

Чутки про те, що співачка має намір усиновити ще одну сирітку, регулярно з'являються в пресі. Одне час передбачалося, що зірка має намір удочерити дівчинку, проте далі пліток справа не зайшла. Тим не менше Мадонна активно допомагає кільком сирітських притулках Малаві.

До речі, нещодавно свій невеликий благодійний внесок зробив і сам Девід. Під керівництвом названої матері хлопчик відправив до притулку, де раніше виховувався, деякі речі, з яких він виріс, кілька дитячих книжок авторства Мадонни, на яких вона розписалася, і де-не-які іграшки. Напис на коробці свідчила: «Від Девіда Річі друзям в притулку" Будинок надії "».

Останнє оновлення ( Неділя, 09 травня 2010, 16:08 )