Поп- співачка Мадонна активно зайнята не тільки кар'єрою і своїм особистим життям. Зірка роздумує над можливістю всиновити ще одного малюка з Малаві. На думку співачки, її приймального сина Девіду потрібна компанія. P>
«Багато людей, особливо мої друзі в Малаві, кажуть, що Девіду потрібен брат чи сестричка з країни, де він народився. Але я зроблю це лише тоді, коли заручившись підтримкою жителів Малаві і місцевих органів влади », - заявила співачка на відповідний запит малавійської газети Nation. P>
Нагадаємо, чотирирічного Девіда Банду Мадонна усиновила в 2006 році. Проте тоді вчинок зірки викликав різке засудження з боку юристів африканської країни, оскільки держава дозволила Мадонні стати матір'ю хлопчика в порушення закону, що забороняє іноземцям усиновляти малавійських сиріт. Також адвокати співачки зіткнулися з певними труднощами, викликаними наявністю у малюка живого батька. У підсумку всі необхідні документи вдалося оформити лише навесні 2008 року. P>
Після розлучення Мадонни з Гаєм Річі Девід залишився з прийомною матір'ю. Проте співачка запевняє, що розставання з чоловіком ніяк не вплине на дітей. «Я вірю в сімейні цінності, - говорить співачка. - Ми з Гаєм розуміємо, що у малюків повинна бути міцний зв'язок з кожним з батьків. І ми чудово розуміємо, яку відповідальність несемо ». P>
Чутки про те, що співачка має намір усиновити ще одну сирітку, регулярно з'являються в пресі. Одне час передбачалося, що зірка має намір удочерити дівчинку, проте далі пліток справа не зайшла. Тим не менше Мадонна активно допомагає кільком сирітських притулках Малаві. P>
До речі, нещодавно свій невеликий благодійний внесок зробив і сам Девід. Під керівництвом названої матері хлопчик відправив до притулку, де раніше виховувався, деякі речі, з яких він виріс, кілька дитячих книжок авторства Мадонни, на яких вона розписалася, і де-не-які іграшки. Напис на коробці свідчила: «Від Девіда Річі друзям в притулку" Будинок надії "». P>