You are here: Home Новини та Події - Калейдоскоп подій Сельма Хайєк любить незвичайні кольори: Голлівудську зірку Сельму Хайєк ..

wmdress.ru

жіночий одяг

Сельма Хайєк любить незвичайні кольори: Голлівудську зірку Сельму Хайєк ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Сельма Хайєк любить незвичайні кольори Голлівудську зірку Сельму Хайєк можна сміливо назвати колоритною жінкою. Коли актрису Америку Феррера попросили описати продюсера серіалу Ugly Betty, дівчина заявила, що Сельма схожа на коробку кольорових олівців. Але як зізнається сама Хайєк, вона не дуже любить прості, чисті відтінки.

Життя Сельми Хайєк ніяк не назвеш однотонної. Актриса, продюсер, громадська активістка, при цьому турботлива мати та дружина. «Знаєте, якби мені довелося вибрати колір для опису себе, то я б вважала за краще щось незвичайне, загадкове, - говорить Сельма в інтерв'ю журналу InStyle. - Я не хочу бути блакитний або зелений колір. Власне, я хочу бути тільки собою ».

Сельма Хайєк любить незвичайні кольори

« Власне, я хочу бути тільки собою »

Голлівудська зірка , яка місяць тому вийшла заміж за французького мільярдера Франсуа Анрі Піно, зараз пробує себе в новій сфері. Спільно з одного з торгових мереж вона готує випуск засоби по догляду за шкірою і декоративної косметики під власним ім'ям.

Будучи дамою з демократичними поглядами, актриса планує, що її лінія буде належати до доступних за ціною продуктів.

«Я проводжу дослідження вже більше двох років. Моїм завданням є створити лінію дійсно дорогої косметики, але при цьому зробити її доступною кожному ...», - поділилася своїми планами 42-річна знаменитість. Актриса не розголошує подробиць, але зауважила, що рум'яна, туш і тональний крем є найголовнішими речами в її косметичці.

На відміну від більшості своїх колег про лінію модного одягу Сельма не думає. Навряд чи хто сумнівається в її почутті стилю, але Хайєк визнається, що вибір шикарних нарядів часом зовсім не її заслуга. «Я, звичайно, не повинна це говорити, але ... - зізнається актриса InStyle. - Шикарне плаття для церемонії вручення премій" Золотий глобус "мені підібрав Франсуа».

Останнє оновлення ( Неділя, 09 травня 2010, 16:08 )