Відома актриса Крістіна Річчі оголосила про заручини. Обранцем зірки фільму «Сімейка Адамс» став комедійний актор Оуен Бенджамін. І, схоже, вираз «любов сліпа» дуже актуально стосовно пари. Справа в тому, що Оуен мало не в два рази вище і ширше коханої. P>
div> Їм досить непросто подивитися в очі один одному. Але Кристина і Оуен і без цього впевнені, що шалено люблять один одного. P>
Романтичні відносини між 29-річною актрисою і її колегою Бенджаміном, з яким вона разом знімалася у фільмі All's Faire in Love, зав'язалися в листопаді минулого року. Мініатюрний Христина на тлі нареченого виглядає досить колоритно. Оуен вище нареченої майже на півметра і до того ж набагато ширший у плечах. P>
Втім, різниця в габаритах, схоже, не має особливого значення для закоханих. Сама ж Христина впевнена, що саме наші колеги, друзі, рідні та улюблені роблять нас тими, хто ми є. Між іншим, в юності у Крістіни було безліч проблем із зовнішністю, і вона частенько страждала нападами анорексії. Але її бойфренд Адам Голдберг надав їй величезну допомогу в боротьбі з комплексами і перехід на нормальну дієту. P>
Торік Річчі заявила, що більше не страждає ні анорексією, ні булімією, які мучили її довгі роки, не комплексує з-за невисокого зросту і розміру грудей, вона легко погоджується на найвідвертіші еротичні сцени і не боїться про них говорити в інтерв'ю. p>
Нагадаємо, Крістіна не раз говорила про своє бажання вийти заміж. «Я просто хочу вийти заміж або хоча б побратися, - одного разу зізналася актриса. - У принципі, я просто хочу носити обручку. А ще податкові пільги ». P>
Але на відміну від голлівудських колег романів у неї було небагато. Зокрема, до зустрічі з Оуеном у актриси були романи з Меттью Фроменом і її партнером по фільму «Спіді-гонщик» Кіком Гаррі. P>